APK & onderhoud

APK Keuring
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest. 

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in. 

3OcZtwJAcBuB1nzHTEgLNChEo9guhMiFfOIYcpUo.jpeg

Aircoservice
Een airco beschikt over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhoudt. Zo blijft de lucht in uw auto schoon en fris. Daarom is het belangrijk dat deze filters schoon blijven. Daarnaast maakt uw airconditioning gebruik van een koudemiddel. Dit dient regelmatig te worden bijgevuld om drooglopen te voorkomen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om u op weg te helpen.

Storingsdiagnose
Brandt er een lampje op uw dashboard, en u weet niet wat er aan de hand is? Geen paniek! Bij Autobedrijf M. van Eijk staan professionals voor u klaar om het op te lossen. In onze garage beschikken wij over modern diagnoseapparatuur, hiermee kunnen onze monteurs diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren.

Geeft uw auto een storing aan? Plan uw afspraak online in.